resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1014
    yanlış hatırlamıyorsam 2002 dünya kupası'nda üçüncü olduktan sonra fatih terim'e teşekkür etmiş, "bu takımın başarısında büyük emeği var" demişti. sonra euro 2004 elemelerinde baraj maçlarında letonya'ya elenmişti. kendisi muhakkak başarılı bir teknik direktör ama elinde hakan şükür, ilhan mansız, nihat kahveci, emre belözoğlu, tugay kerimoğlu gibi üst kalite futbolcular varken 2 milyon nüfuslu letonya'ya elenmesi de canımızı çok yakmıştı doğrusu. evet letonya'yı bu sene de yenemedik ama terim'in elinde arda ve hakan çalhanoğlu hariç üst kalitede bir futbolcusu, hatta elle tutulur bir forveti bile yoktu.

    2010-11 sezonu'nda şampiyonluğu hak ettiğine katılıyorum, ama unutmamak gerekir ki eskişehirspor hariç hiçbir anadolu takımı trabzonspor'a karşı diş göstermemişti. aynı kulüpler fenerbahçe'ye karşı -şike yapan futbolcuları saymazsak- var güçleriyle oynamış, puan almak için ellerinden geleni yapmışlardı. bununla beraber ligin son haftasında oynanan sivasspor-fenerbahçe maçı esnasında trabzonsporlu yönetici recep denizer'in aranıp "sivas'taki arkadaşlar bağış istemişlerdi ya, coşkun çebi o balıkları(!) versinler diyor" dendiğini de unutmamak gerekir. http://4.bp.blogspot.com/...1600/etik-rcp001.jpg

    şenol güneş iyi bir insan gibi görünüyor ama o da türk futbolundaki bir aktördür nihayetinde. geçen sene beşiktaş maçından sonra hakemden şikayet ederken, kendisine fernandao'nun franco'ya attığı uçan tekme sorulduğunda "ha o pozisyonu görmedim" diyen, bursaspor'u çalıştırırken "istanbul'un havası kirli" deyip beşiktaş'tan teklif gelince koşa koşa kabul eden biri için bu kadar övgü yersiz oluyor diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın