resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1011
    senol gunes ne terim kadar ne de mustafa denizli kadar iyi bir taktisyen degil, burasi kesin. fakat tolga zengin gibi fikri olmadigi icin bakin ben ne kadar duzgun adamim diye kendini on plana cikarmaya calisan biriyle durustlugu ve mantigi oven bir adami ayni kefeye koyamam.

    turkiye'deki aktif en iyi 3. teknik direktor. hatta mustafa denizli'nin biraz demode futbolunu dusunurseniz 2.bile diyebilirsiniz. is sonuca ulasmaksa maalesef 3.lukten oteye gidemez ayni besiktas gibi. bunun sebebi anlik reaksiyonlari ne terim ne de denizli kadar iyi gosteremiyor olmasi. zaten bunu yapabiliyor olsaydi dunya kupasi finali gormus olabilirdik 2002'de. o zamanlar yeterince iyi bir pr 'i olmadigi icin biraz da medyanin ve kuluplerin baskisiyla kadro kurup gitmisti dunya kupasina. o turnuvada basari galatasaray iskeletinden gelse de milli takimin iskeleti ile galatasaray'inki ayni degildi. maalesef galatasaray'in o donem carklarinin donmesini saglayan suat kaya yoktu, yildiray cogu macta gereksizdi, daha akiskan bir takim olabilirdik onun yerine arif ya da okan olsaydi, ikisi de gerekli sureleri almadi. ya da izzet cok gereksizdi. tayfur gibi adam vardi:/

    senol gunes o zaman da mac icinde reaksiyon gosteremiyordu hala gosteremiyor. belki karakteriyle ilgilidir bilmiyorum. yine de bu adama belalti vurmak cok ayip. bazen sacmalasa da, o kadar konusmanin ustune besiktas'a gitse de bu o kadar da buyutulecek bir sey degil. terim de tukurdugunu yaladi, hatta balgam atip yaladi, hayatta oluyor boyle seyler demekki.

    bu arada, bu sene besiktas iyi top oynuyor gorunse de eger bilic de olsaydi bu sene iyi oynayacaklardi, bunu unutmamak lazim. gencler tecrube kazanmaya basladi, en onemlisi kazanmak nedir yavas yavas ogreniyorlar. giderek daha tehlikeli bir takim olabilirler ulke icinde. avrupa ise bambaska bir konu. defanslarinda avrupa tecrubesi yuksek iki oyuncu olsa ya da orta saha disiplini, cok daha basarili olabilirlerdi. bazen aradaki farki cok ince bir cizgi ayirir, senol gunes o cizgiyi avrupada gecemedi. turkiye liginde de biz izin vermezsek gecemez. sebebi de yukarida yazdigim sey, reaksiyon gosterebilen bir hoca degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın