resim
Leony Léonard Kweuke
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:-
Uyruk:Kamerun
  • 129
    bu sene kendisini defalarca canli izledim. herhangi bir superlig ekibinde fark yaratmamasi imkansizdir. saha gorusu falan ligimizin inanilmaz ustunde. zaten adam fici gibi, yikilmiyor. nasıl ki fernandao risk icermeyen bir transfer idiyse, kweuke reis de oyledir. adamin topu alisi, kontrolu falan direkt belli ediyor zaten bizim lig icin gayet ust duzey oldugunu. buraktan da umuttan da daha iyidir zaten. galatasaray seviyesi dedigimiz seviye sadece gonullerde var olan yuksek bir çıta oldugu icin gercek dunyadaki galatasaray seviyesinde gayet ideal bir topcudur kendisi. gerceklerle yuzlesme vaktimiz geldi ne yazikki:/

    buarada ahmet ilhan ve mehmet akyuzle oynuyor bu adam. top kanatlara acildigi anda zaten pert. tek basina biseyler yapmaya cabaliyor. bazı maçlarda sessiz kalmasi bu yuzden normal arkadaşlar.

    edit: la olm biz de isteriz amk premier ligden ispanyadan transfer yapmayi. para yoklugundan bi bok yapamicaksak bunu alalim diyoruz. sanki onumuzde benzema alcak firsat varken kweuke diyormusuz gibi yazanlar var hala, tobe yarabbim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın