• 199
    hayri kozak beyefendi her şeyi biliyor ama yine de soruyor. sabri'ye ya sözleşmendeki uzatma maddesini iptal edersin ya da süresiz kadro dışı kalırsın denildi ve o da kadro dışı kalmamak için zorunlu olarak iptal etti. yani bu sezon kaç maç oynarsa oynasın gelecek sezon onunla kontrat uzatma zorunluluğu yoktur artık.

    hiçbir yönetim gelecek sezon sabri ile kontrat uzatamayacaktır. çünkü bu iş cesaret ister, yürek ister. sabri artık bulabileceği en yakın istanbul takımına kapağı atar ve maç başına ücrete anlaşarak sezon içinde sıfır çekip futbol hayatını tamamlar. tıpkı aydın yılmaz gibi.

    gelecek sezon emre çolak ile de sözleşme yenileneceğini tahmin etmiyorum. en azından taraftar bunu istemeyecektir. eğer kontrat uzatılacaksa da 900.000.-tl garanti ve 15.000.-tl maç başı olmak üzere uzatılabilir. bundan fazlası hakkı değildir diye düşünüyorum.

    selçuk, burak ve umut ile yapılan sözleşmeler de iptal edilmeli. gerekirse cezası göze alınarak tek taraflı feshedilmeli ya da üçü de süresiz olarak kadro dışı bırakılmalıdır. galatasaray dingonun ahırı değil.

    aslında bu üç futbolcunun parasını bizzat ünal aysal cebinden ödemelidir. çünkü bu söz-leş-meleri yapan kendisidir. bugün bunların hesabı sorulmuyor/sorulamıyor ama o günlerin de geleceğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın