• 387
    istediğiniz kadar küçümseyin, sosyal medyanın can damarıdır. sosyal medya dediğiniz halt da medyanın by-pass edilmesine olanak tanıyor.

    eskiden, birkaç medya maymunuyla istenilen algı verilebiliyordu. ancak artık insanlar birbirleriyle daha hızlı iletişime geçip, ortak akla daha hızlı ulaşabiliyor. olaylar takip edilirken üzerine yoğunlaşılan öğeler ortak akıl tarafından süzgeçten geçiriliyor.

    8 aralık 2015 galatasaray astana maçından sonra yükselen protesto işte tam da bunun tezahürüdür. taraftar burak ve sabri'yi yuhaladı aslında. ortak akıl skoru veya uefa'ya katılmayı düşünmedi. herkes taraftara yapılan şantajın farkında. "biz gerekli oyuncuları almayalım, alternatifsiz bırakalım, taraftrar grubuna parayı yedirelim nasılsa desteklerler". yemedi işte.

    eğer insanlar eskisi gibi 3 kanaat önderi 5 skor yazarı medya maymununa baksaydı belki de protesto yükselmeyecekti. insanlar artık gördüklerine ve hepsinden önemlisi birbirlerine inanıyorlar.

    sessiz çoğunluk eskiden sessizdi. artık o devir kapandı. sessiz çoğunluk düşüncesini yazıyor artık. birbirlerinin beynine, ruhuna dokunuyor. karaborsacı taraftar grubuna, kişisel çıkarını galatasaray'ın önüne koyan yöneticiye, adamcılığını galatasaray'ın önüne koyan hocaya tepkisini gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın