resim
Mathieu Debuchy
Takım:Valenciennes FC
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Fransa
  • 9
    http://metro.co.uk/...uit-arsenal-5551408/

    kısaca, yaz döneminde wenger kendisine eğer mutlu olmazsan aralık'ta senin durumunu değerlendiriz demiş ve debuchy son 2 maçta kadroya bile giremediği için ocak ayında gelen teklifleri değerlendirmek istiyormuş.

    benim özellikle newcastle döneminde çok beğendiğim bir oyuncuydu, sağ bek bölgesi dışında zaman zaman stoper de oynayabiliyor. arsenal kendisi için 15 milyon euro bonservis ödemişti newcastle'a, ama şu andan itibaren çok ucuz meblalara kendisinin transferi tamamlanabilir taliplisi olan takım için. çünkü ağır bir sakatlık geçirdi, daha sonra formasını hector bellerin'e kaptırdı. ki bellerin bu sezon muhteşem oynuyor, formayı bellerin'e kaptırmak dünya üzerindeki her sağ bek oyuncusu için normal karşılanabilecek bir durum. lukas podolski ve emmanuel eboue'den sonra şu transferi de arsenal'den kelepire kapatsak ne kadar güzel olmaz mı? bir de şöyle şahane bir savunma hattı oluşturabilir gelirse.

    carole-----chedjou-----denayer----debuchy hepsi fransızca konuşabiliyor. bu da ayrı bir güzelliği işin. keşke birilerinin aklına gelse de bir yoklasalar kendisi için piyasayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın