• 18
    ben anlamıyorum umut bulut hakkında ne diyecekti? umut'un bu günlere kadar futbol hayatını sürdürebilmesi bir mucize falan mı diyecekti ? umuttan topçu olmaz mı diyecekti ? resmi bir dilde bunları mı söyleyecek ? böyle bir açıklama nerede görülmüşte mustafa denizli veya bir başka teknik direktör böyle konuştuğu nerede görülmüş ?

    teknik direktörün kendi futbolcusunu eleştirdiği görülmüş, jose mourinho o eleştir bazen. peki mustafa denizli umut bulut'u eleştirir mi sizce ? eleştirmez. bende olsam bende eleştirmem çünkü eleştirilcek yanı zaten yok.

    ben mustafa denizli'yi falan savunmuyorum, bu sözleri dengididenkdenk te söylese bu cümlelere bakarak eleştirmem. abi kafayı mı yediniz siz ? her hangi bir teknik direktör çıkıp da kendi futbolcusuna bok gibi top oynuyor falan mı diyecek ?

    ne dicek arkadaş ? umut'u oynatmıcam boşuna antremanlara gelmesin falan mı diyecek ?

    sözlükte hayvan gibi şii yapıyosunuz artık hasta mısınız, psikopat mısınız, manyak mısınız ?

    tamam umut bok, burak bok, sabri bok, olcan bok, yasin yarı bok, semih yarı bok, hamit rızık, tamam arkadaşım öyle zaten. herkes kabul ediyor. bunları sen ben diyebiliriz de bir teknik direktör çıkıpta kendi oyuncusu için diyebilir mi ? akıl var mantık var saçmalayalım da nasıl olursa olsun, işsizlikte zor tabi.

    bu cümleleri diyen adam, ''takımımızı bir ağaca benzetiyorum. ağacımız kuvvetli ama dallarda kuruma var. kurtardık kurtardık, yoksa budama yapmak zorunda kalırız.'' da dedi
    açık açık tehdit etti, etsin de zaten burak'a sabri'ye müstehak. oynamayanın takımda yeri yok diyor adam net işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın