resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10415
    artık kendinden iyice nefret ettiren oyuncu.

    futboldan bihaber tavırlarını geçtim onları yazmaktan artık gına geldi, ama dün kaç tane pozisyonda rakip kaleciye geri pas atıldı ama bu beyefendi sanki çok bir iş yapmış da yorulmuş gibi hiç birinde bırak kalecinin dibine kadar gidip pres yapmayı, olduğu yerden iki adım ileri koşmadı bile. bunun gibi sayamadığım kaç tane atakta wesley sneijder götünü yırta yırta pres yapıp top kapmaya çalışırken bu gereksiz olduğu yerde stabil durdu. son dakikalarda yaptığı beyinsizce fauller ise tam anlamıyla skandaldı. inanın sebep olduğu serbest atışlardan birinde golü yiyelim diye ümit ettim resmen.

    kafayı yememek elde değil. bir insan aynı maç içinde bu kadar beyinsizce hatayı nasıl yapar? olmayan ofsaytı ofsayta çevirmeler, 7,5 metrelik kaleye hem de göbekten yakalanan pozisyonda topu direğin dışına nişanlamalar, yapılan anlamsızca fauller, ayağında beş saniyeden fazla top tutamamalar, el belde gezmeler. inanılır gibi değil ve sağda solda bir allah'ın kulu da çıkıp demiyor aga bu nedir diye?

    yahu allah rıza için sayın spor yazarları, yazın artık yahu bir iki satır bundan bir cacık olmaz diye. bu burak bugün bizim yazın da bütün türkiye'nin başına musallat olacak euro 2016'da.

    ya dünden beri sinirden etrafıma zarar vereceğim anasını satayım. maçı izlediğim yerde de bir iki tane dangalak demez mi "aaaabi adam şu kadar gol atmış sen de çok üstüne gidiyorsun en iyi yerli forvet aaaabi..." diye bildiğin kavga çıkarıyordum ortamda.

    bunun yanında aklıma dahiyane bir fikir geldi. dün maçta kameralar yakın planda kendisini çekerken hakeme o.çocuğu dedi. uefa'ya mail mi atsak acep ne bakın burak yılmaz hakeme küfür etti verin 5 maç ceza diye. fena fikir değil aslında. yüklenelim mi beyler?
App Store'dan indirin Google Play'den alın