• 37
    takimin acil ihtiyaci pas futbolunu bilen ve orta sahaya destek verebilen bir kanat oyuncusu. ozellikle sag kanat olmali bu kisi.

    ikincil ihtiyaci burak'in fiziksel olarak neredeyse bitik gorunmesinden dolayi forvet. cunku sadece burak ve umut var su an elimizde ve biri fiziksel digeri mental olarak bitmis durumda.

    sonraki hamle ise sag bek omali. denayer'i sag bek kullanmaya calismaktansa en azindan merkezde hava topu alabilen ve hizi nispeten iyi iki oyuncumuz olsun. sabri ile de bu sezon sonunu zor goruruz.

    takimin merkezde defansif bir oyuncuya degil dinamizm katacak bir oyuncuya ihtiyaci var. elimizde bu kadar merkez orta saha varken de bir tane daha alirsak takimin kimyasi hepten bozulur. ya eldekilerden en az ikisini satacagiz transfer icin ya da orta saha kurgusunu degistirecegiz. en ekonomik ve mantikli olan kurguyu degistirmek. 2'li orta saha yapip selcuk'un ustune fazla yuk bindirmektense, 3'lu orta saha yapip oyun dengesini esit dagitmaliyiz. selcuk defans onune yaklastigindan beri performansi artti. bize su an cok guclu kuvvetli bir savunmacidan cok tempolu, dinamik ve pas futboluna adapte olacak kisi lazim. bunu ara transferde yapamayacagimiza gore ve elimizde emre ve jose gibi iki adam olduguna gore bir sekilde orta saha uclenmeli.

    havadan gelen topu net alabilen bir defansimiz olursa (semih'le olmaz o nedenle denayer ve chedjou savunma merkezinde bir sekilde olmali) kanattaki oyuncu yasin gibi kacak dovusmek yerine merkeze yardim getirirse ve rakibe karsi hep bir kisi eksik kalan 2'li orta saha yerine pas yapan 3'lu orta saha olursa ligde de avrupada da daha iyi maclar cikartiriz. bunu saglayacak en onemli degiskenler ise yukarida yazdigim gibi 1- sag kanat, 2- forvet, 3- sag bek. bunlardan da mutlaka olmasi gereken sag kanat. cok iyi bir sag kanat oldugu muddetce takim organizasyonu cok daha gelisecektir. forvet gelirse bonus olur, sag bek gelirse binbir gece masallarindaki gibi kulamalar yapariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın