resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7245
    hala "hamza'yı suçlayamayız o mu kurdu kadroyu" diyenler var arkadaş, sinirden kendimi şey yapıcam.

    - bu adam değil miydi sene başında forvet arayan, istediği forvet nantes'a gidince de "e burak iyi idare ederiz" diyen. arkadaş senin forvete ihtiyacın var ki bi adamın peşine düşmüşsün. onu alamayınca hiç mi elinde alternatif liste yok. gidip 10 milyon euro ver demiyorum. ama 1 adam olmayınca eldeki forvetlere razı gelen yönetim değil, hamza'dır.

    - takım kanatsızlıktan kırılırken, iyi kötü idare ettiren bruma ve amrabat'ı gönderen de bu hamza değil mi? yerine alternatif oyuncu almayan "içimizden hallederiz" diyen hamza değil mi? ve yine hiçbir taraftar "kanatlara yıldız oyuncu alalım" demiyordu. lan idare etsin, bizi heyecanlandırsın yeter diyorduk.

    - melo'yu gönderip yerine hiç kimseyi almayan yine hamza değil mi? ulan bu orta sahanın kevgire dönmesinin de en büyük sebebi bu değil mi arkadaş ? yine içimizden çözeriz diyen bu adam değil mi ?

    para yok bahanesine sığınanları jem paul karacan ve sabri'nin sözleşmelerine bakmalarını istiyorum.

    ayrıca her şeyi geçtim, bu takımın kondisyonunun yerlerde olmasının sebebi de mi bu adam değil? son 2-3 yıldır hiç sakatlık yaşamayan yeni alınan yabancı oyuncuların da 3-4 haftadır sakatlıktan oynayamamasının sebebi bu adamın antreman programı olabilir mi acaba?

    şu gereksiz adamı hala savunanlar var ya, nasıl bi beyin yapısına sahipsiniz anasını satim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın