• 476
    karaborsayı önlediği koca bir yalan.

    bu uğursuz ve aşağılık uygulama yüzünden tribünler bomboş. ilgi sıfırın dahi altında. ilgi bu seviyedeyken dahi devretme usulüyle post modern karaborsa yapılan bir ortamda biraz ilgi olsa karaborsa yeniden şaha kalkar. şu an zaten rağbet yok, talep sürünüyor. bırakın da bu ortamda karaborsa olmasın bir zahmet.

    avrupa'da ortalama seyirci kaybı sıralamasında bir önceki sezona göre şehrinde savaş olan ve maçlarını farklı şehirde oynayan shaktar'ın ardından beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe sıralanıyorsa orada çok büyük bir sorun vardır. bu sorunun adı da passolig denen zımbırtıdır. bunu inkar edecek olan insan ya passolig'den ekmek yiyordur ya da inanılmaz bir saflığa tutulmuştur, allah yardımcısı olsun. hele hele geçen seneki gibi üç takımın at başı gittiği, liderin her gün değiştiği, 4. yıldız savaşının verildiği bir sezonda bu vaziyetlere düşülüyorsa hala "ama karaborsa :(" demenin hiç ama hiç elle tutulur bir yanı yok.

    ayrıca eski usul karaborsalı dolu statlar mı, passoligli, yeni usul karaborsalı, şu anki rezil durum mu? sonuna kadar eski usul karaborsalı dolu statlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın