resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10307
    burak yılmaz'ın hayranı falan değilim giderse de sevinirim ama bu kadar sığ düşüncekseniz siz çin liginden bir takım tutmayı deneyin bence. insan lan bu adam insan. sanki 1 kamyon mal satıyorlar çin'e. bu ülkede haritanın sol tarafında 1000 lira maaşa çalışmayı haritanın sağ tarafında 5000 lira maaşa çalışmaya tercih eden adamlar eşya muamelesi yapıyor adama. ayıptır yahu. insanlığınızı ne zaman bu kadar kaybettiniz?

    burak ve selçuk'un o yönde hiçbir talepleri olmamasına ve daha 3 er senelik sözleşmeleri olmasına rağmen menajerlerini çağırıp 5 er yıllık ve pazarlık bile yapamayacakları kadar dolgun bu sözleşmeleri imzalatan kim? ünal aysal.

    sizin yere göğe sığdıramadığınız ünal aysal'ın zamanında sözleşme konusunda yaptığı bu büyük hatanın bedelini şimdi adama bir eşya muamelesi yaparcasına çin'e şutlayarak mı ödeteceksiniz?

    köpek eti, yılan eti, çekirge, hamam böceği, kurbağa aklınıza gelebilecek ve geldiğinde midenizin bulanmasına sebep olabileccek her şey orada pişmiş bir şekilde lokantaların vitrinini süslüyor. eniştem gitti 1 haftalığına iş seyahatine perişan olup döndü adam. şangay new york gibi yea(yersen).

    şangay çok güzelmiş, çin'in new york'uymuş. delikanlı gibi söyleyin, şuan aldığınız maaşın 3 katına kaçınız şu herkesin çekik gözlü olduğu, bir yerlerde türk restoranı bulamazsınız aç kalacağınız şangay'da yaşar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın