resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10304
    üçe beşe bakılmadan hatta gerekirse bedavaya bile verilmesinin, hem mali anlamda hem de başarı anlamında kulübe uzun vadede büyük getirisi olacak ömür törpümüz.

    yukarıda 3.000 tl yerine 5.000 tl verseler çin'e gider misin diye sormuş bazı arkadaşlar da, sizin hesaba göre arada 2.000 tl fark var hacılar ama burak'ın hesabında bu durum 1,5 milyon euro fark ettirecek. bakın 1,5 milyon tl değil 1,5 milyon euro bahsettiğimiz fark, o da düz hesap 4,5 milyon tl yapar. öncelikle elmayla armutu karıştırmayalım lütfen.

    burak dediğiniz adam halihazırda zaten bitti bitecek ve bizimle sözleşmesi bitince de ben sanmıyorum ki bir daha böyle bol sıfırlı bir sözleşme imzalattıracak bir keriz bulsun. bence futbol hayatında vuracağı son vole bu olacaktır ve böyle bir fırsat bir daha eline geçmeyeceği için bence kabul edecektir. çünkü aradaki fark az buz fark değil.

    hayatını burada kurması çoluk çocuk geyiğine de hiç girmemek gerekir. çünkü çocuğu yeni doğdu eğitiminin başlamasına en az 3 - 4 yıl var ki bu sürede de burak ülkeye çoktan geri dönmüş olur.

    velhasıl kelam buradan çinli yöneticilere sesleniyorum; "burak yılmaz a.k.a. the king will stay with us."
App Store'dan indirin Google Play'den alın