resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10293
    olayı duygu boyutuna taşıyacaksak kimse kusura bakmasın, milyonların duyguları benim için yılda milyon eurolar kazanan adamın duygularından önce gelir. taraftar burak'ın duygularını düşünmekten ziyade sneijder'in, muslera'nın, chedjou'nun, sinan'ın hatta umut'un duygularını düşünür. bunlar ya başarılı adamlar, ya da verebileceğinden fazlası istendiği için kötü gözüken adamlar.

    tabii ki bizim paşa gönlümüz burak'ı göndermek istiyor diye burak gidecek. cidden patron biziz. anlayın şunu. burak gitmeden stada gidilmeyeceği bir deklare edilsin, bir tane ürün alınmasın, lig tv üyelikleri kapatılsın, öyle veya böyle burak gider. yani cidden, burak kim yahu ? sözleşmesi varmış. eh, a2'de takılırım ben, milli takım önemli değil falan diyorsa kalsın burak. eboue'nin parasını ödedik, dzemaili'yi farklı da olsa ödüyoruz. burak efendiyi de öderiz. a2'de takılmak ve çin'e gitmek arasında bir seçim yapsın bakalım burak efendi.

    ben yerli değerliyken burak efendiyle sözleşme yapmışım.
    burak efendi futbolunu bir gram ilerletememiş.
    bir basketbolcu kadar hücum faul yapmaya başlamış.
    10 taraftarın 6-7 tanesi oyunundan memnun değil.
    kar edeceğimiz bir transfer söz konusu.
    ve burak'ın duyguları önemli ?

    şaka mısınız siz yahu ? teklif ciddileşsin, burak west ham olayından sonra haydi bunu da reddetsin de görelim. burak eskiden de gol kaçırıyordu. eskiden de qral idi. ama artık tepki farklı. artık burak, bizim para kazanmamızı da ağlayıp zırlayarak engelleyen adam. ailesi kalır, kendisi gider parasını kazanır, daha iyi okullarda da okutur çocuğunu amerika'da falan. isterse burada okutur.

    teklif gelirse, burak gider. ağlayıp zırlasın bakalım bi. duygularmış. geçeceksin o işi, taraftar o. çocuğu mu olm ? bıktırdınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın