2015-16 NBA Maçı
01:00 Barclays Center
98 - 114
  • 1
    bence beklenildiği kadar kolay geçmeyecek karşılaşma. nedenlerini birkaç madde halinde sıralayalım:

    1) brooklyn nets her ne kadar bu sezon çok kötü bir performans sergilese de bence kadroları o kadar kötü değil. brook lopez, joe johnson, thaddeus young, jarrett jack gibi önemli oyunculara sahipler.

    2) brooklyn nets evinde oynadığı son 4 maçtan galibiyetle ayrıldı ve toplamda da evinde 7 maç oynadı. yani performanslarının bu kadar kötü olmasının bir nedeni de oynadıkları 19 maçın 12'sini deplasmanda oynamaları.

    3) golden state warriors dün bu saatlerde toronto raptors ile deplasmanda çok yorucu bir maç yaptı. maç o kadar uzun sürdü ki neredeyse son 20 saniyesi 20 dakika gibi geçti ve maçı 112-109 kazandılar. bu yorucu maçın ardından bir de üstüne seyahat yorgunluğu (kanada'dan newyork'a) eklenince fiziken baya bir yıprandıklarını düşünüyorum.

    4) golden state warriors için direk ilk 5 oyuncusu olan barnes ve bogut'un olmayışı da bir diğer dezavantaj ama bogut bugün oynayacak söylentileri var kesin bir bilgim yok. eğer bogut yine oynamazsa dün olduğu gibi boyalı alanda sıkıntı yaşayacaklar.

    bu saydığım maddelerden dolayı maçın beklenildiği kadar çantada keklik olmayacağını düşünüyorum. ancak şu da bir gerçek ki golden state warriors'un en büyük artısı normal sezon olmasına rağmen her maça büyük bir kazanma motivasyonuyla çıkıyorlar. çünkü ortada 21 maçtır yenilmeyen bir takım ve kırılması gereken bir rekor daha var.

    edit: andrew bogut ilk 5 başlayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın