• 25
    gayet güzel bir açıklama yapmış yönetimimiz bana göre. kısa ve net olmuş. fenerbahçe'nin efsane sporcularından alex'in sözlerinin de kaynak olarak gösterilmesi gayet yerinde olmuş. çünkü alex, fenerbahçe taraftarının gözünde -aziz yıldırım ne kadar kavgalı olsa da- efsane bir futbolcu. şu anda da aziz yıldırım'ın düşmanı, taraftarın dostu konumunda. taraftarın efsane olarak gördüğü bir sporcunun sözleri üzerinden aziz yıldırım'ı eleştirmek belki hala bu adama karşı muhalif olmayan fenerbahçe taraftarını da uyandırır.

    açıklamanın üslubunun biraz avam seviyesinde olduğu açık ama şunu da unutmamak gerekir ki muhatabımız mafya bozuntusu, ne idüğü belirsiz, tehditvari sözlerle herkesi kendisine hizmet ettirmeye çalışan bir kontrolünü yitirmiş zat. adamına göre muamele yapmak, yeri geldiğinde avamlaşmak özellikle de bizim ülkemizde çok işe yarar.

    bu gergin, gerilimli ortamın da kulübümüzün işine yarayacağını düşünüyorum. çünkü özellikle hamza hoca üzerinden taraftar çok bölündü. mustafa hocanın gelmesi, birkaç iyi sonuç ve yönetimin de bu akıllı hamleleri ile taraftar da tekrar tek bir hedef için birleşecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın