resim
Simone Zaza
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.86
Uyruk:İtalya
  • 14
    kendisini 18 milyon euro'luk bonservis bedeli ile alabiliriz zannımca. tabii ilk iki sene 5'er milyon euro'dan kiralık gösterip, son sene de 8 milyon euro bonservisini ödeyerek. juventus sanıyorum ki kabul eder. bu tarz yöntemler ffp olayından dolayı epey kullanılmaya başlandı. adamların ellerinde zaten paulo dybala, mario mandzukic, alvaro morata gibi 3 tane iyi forvet var. 4. yü de alacak mali yapıları var, ek olarak genç takımlarındaki forvetler de iyi durumda bildiğim kadarıyla.

    yani 5, 5, 8 şeklinde kendisini alabiliriz. yalnız alacağı para önemli. 2 sene kiraladıktan sonra kendisi 26 yaşında olacak. 5 senelik sözleşme olabilir mi ? olabilir. 31 yaşında da 1+1 lerle yola devam edebiliriz. bunu kabul etmezse almamak gerek. ne çektiysek yüksek ücretli, uzun zamanlı sözleşmelerden çektik. 30 yaşından sonra çok, çok büyük oyuncular dışında kimseye 1+1 dışı sözleşme yapmamalıyız.

    zaza juventus'tan vergiler düşüldükten sonra 1.700.000 alıyor. biz de kendisine vergiler düşüldükten sonra 1.800.000 - 2.000.000 + gol krallığı primi vermeliyiz. öyle 3.5 milyon euro'dan 26 yaşında 4 senelik sözleşme falan çok manasız olur zannımca. kabul ederse, buyursun gelsin. alacağı para güzel, her sene kafaya oynayacağı ve seveceği bir ortam da bulacaktır burada. kendisinin bize katacağı çok şey olacaktır ek olarak.

    uygun sözleşme ile, 5+5+8 şeklinde kendisini takımımızda görmek beni çok mutlu eder açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın