resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1502
    eminim denizli'yi 80'lerden beri takip eden herkes ilk macindan sonra ayni seyi soylemistir, denizli tarik'i bir sekilde takima monte eder. bunu gecen hafta soyledigim herkes sacma diye bakiyordu. ilk 18'e bile aylardir giremeyen adami takima mi monte edecek denizli? daha ilk haftadan oynatti bile:)

    tarik kotu oyuncu, cidden kotu. ama tarik altyapisini almanya'dan almis bir adam. ustune sabri'ye gore genc. haliyle denizli onun ustune gidecektir. takimda oyun akli olan veya ezberden de olsa oyunda dogru tercih yapma olasiligi yuksek adamlari kullanmaya baslayacaktir denizli. terim'in kimi begenecegini az cok cozebildigimiz gibi bunu denizli icin de soyleyebiliriz. ha tarik bunu kullanabilir mi yoksa yine sicar batirir mi onu bilemem. futboldan ne kadar koptuguna bagli bu durum. eger futbol oynamayi hala istiyorsa denizli onu bir sekilde takima monte eder, yedek olarak bile olsa.

    denizli emre colak gibi oyunculari da dogru zamanlarda oynatmasiyla unludur. futbolu bilmeyen, bazen muhtesem isler yaparken bazen en basiti bile beceremeyen adamlari sartlandirma ile dogru maclarda koymayi iyi bilir. hamza gibi ihtiyac olmayan yerde umut'u sag acik koyup adamin kariyerini bitirmektense, denizli emre gibi oyunculari takimin ihtiyaci oldugu anlarda koyup kendini gostermesini saglayacaktir. kendisini hic sevmesem de denizli bu konularda basarili biri.

    fakat bunlarin hepsi ikincil degisiklikler. denizli'nin ihtiyaci olan ise sahada her turlu savasacagini bildigi ve ne alacagini bildigi net oyuncular. galatasaray'da boyle net oyucu maalesef cok az. denizli'nin hamit'in donusunu dort gozle bekledigine eminim, tam onun adami. ne alacagini bildigi, sorumluluk almaktan kacmayan ve en onemlisi mucadele etmekten cekinmeyen adam. ah bir de sakatlanip durmasa. saglikli bir carole, hamit ve denayer'le takimin orta sahasi selcuk, hamit, sneijder olma olasiligi cok yuksek. bunu nasil dizer onu bilmiyorum, bence denizli de bilmiyor henuz. takimin ic dinamiklerini gormedi henuz. bu ic dinamikleri cozdukten sonra eski aliskanliklari yikmak isteyecegini cok iyi biliyorum. tarik da bu degisimin parcasi olmaya aday.
App Store'dan indirin Google Play'den alın