• 40
    burak yılmaz ve semih kaya'yı alabilirler mi ? alabilirler. burak özellikle çin liginde iş yapar hayli. bizim ağırlaşmış dediğimiz drogba, çin ligi'nde depar ata ata yarı saha geçip oyuncuları haşat ediyordu çarpınca. alacakları para da çok, çok sağlam olur. bizim için de hayli karlı iş olur. semih, burak, selçuk, olcan, hamit, eray, sabri, tarık, jem, yasin, umut elden çıkarılması gereken oyuncular. gönderebildiklerimizi bonservisiyle, gönderemediklerimizi ise cüzi tazminatlar ile göndermeye çalışmalıyız.

    burak hala 2-3 maçta bir gol atabilir. ama takım oyunumuzu baltalıyor, bundan çok sıkıldık.
    semih hala bursa maçında oynadığı gibi tüm sezonu çıkartabilir. ama yabancı oyuncular hakkında dediklerini duydunuz. çalışmıyor işte, yatayım kazanayım diyor.
    selçuk hala mücadele ediyor olabilir. ama yaşı oldu 30, para edeceği son sezondayız belki de. maaşı da çok yüksek. biliyorsunuz.
    olcan her fener maçında birer birer atabilir. ama kendisinin para edeceği son sezondayız yine belki. yaşı da ücreti de yüksek zannımca.
    hamit her dönüşünde geçen seneki gibi dönebilir. ama hep sakat, sürekli sakat. ve aldığı para, korkunç.

    diğerleri ise pek bir şey yazmayı dahi istemediğim insanlar. semih ile tam ayrılmamız gereken zamandayız. şu devre arasına kadar bursa maçındaki gibi oynarsa kendisini altyapımızdan çıkmış, güzel mücadele etmiş, iyi para kazandırmış futbolcu olarak hatırlarız. burak'ta kendisini eski gol kralımız, iyi golcümüz, bize para kazandıran adam olarak hatırlatır. tam yeri tam zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın