resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8030
    zamanında sabri'yi kendimce her yerde savundum. saçma sapan capsleri çıkarken, millet dalga geçerken abimmiş gibi sahiplendim kendimce. zoruma gidiyordu nolursa olsun bizim futbolcumuzun taşak malzemesi olması. hoş bunların çoğu da kendi suçuydu kendi malzeme veriyordu ya neyse.
    sözlüğe de artık yazar olmaktan çok okur moddayım, bütün gün okuyup duruyorum ama bugün buraya yazmazsam içimde kalacaktı. herkesin yazdığı tarz olacak ama içime dert oldu. 4 aralık 2015 galatasaray bursaspor maçında yaptığı hareket, reklam panolarını teklemesi şaşırtmadı. yapmasa şaşardım. sabri nedir, kimdir sorusunun kısa cevabı açıp açıp izlemek lazım. herkesin de dediği gibi başkaları onun adında utandı belki de bugün. sabri utanmadı ama o ar damarı yok çünkü kendisinde, zaten olmadığı için o boş boş konuşmaları yapıp, o saçma hareketle tüy dikiyor. koskoca bakın cidden koskoca bi yıldız sneijder yanına gidiyor adamın hareketlere bak haspam. ilkokulda filan hani hocalar derdi ya ailen bu terbiyeyi mi verdi sana gibisinden son koz olarak. evet sabri'de maalesef bu kadar terbiye var. aileye girmek hoşuma gitmese de budur sabri. bir çocuk, bir birey her neyse her an öğrenir. beyni her an bir şeyler atar içeriye onları işler. sabri ailesinde, çevresinde, floryada, ilkokulunda, mahallesinde bunları gördü. sonuç ortada. aslında çoğu futbolcu müsveddesi aynı bok ama bu ara sabri göze batıyor o kadar. takımını türk futbolcusu kadar satabilecek başka bir ırk yoktur. profesyonellik zaten yok. insanların banka sırasında bile kuyrukta yaptıklarından farkı yoktur sabri'nin. devlete torpille giren adamdan da farkı yoktur. hepimiz aynı bokuz. çürümüş bi sistemin daha da çürük sonuçlarıyız.
    açıklamasında diyor ya karşıma çıksalar imza isterler bu kadar işte. adam sabri, adam yıldız, adam futbolcu, adam imza istenecek kişi. biz kimiz amq? bu kafada bu insanlar. hatta onlara göre aynı gökyüzü altında nefes almamız bile uygun olmayabilir. bi yahudi'ler bi de bu türk futbolcular seçilmiş insanlar. geri kalanlar imza istemek için yaşıyor zaten. ulan sabri anam avradım olsun senden imza istemeyi geçtim sana imza vermem. senle aynı masaya oturmam, tavla oynamam, karşılıklı rakı içmem, ayran da içmem, çay da içmem ve bunlar karakter probleminden kaynaklı değil ona gelene kadar senle muhabbet edemem ben. içi boş bi adamsın sen boşluksun. ne konuşabilirsin ki sen benle? sen kimsin la, hakkaten kimsin? harun erdenay kim? sen kimsin? bu güruh siz ne ayaksınız amına koyayım afedersiniz de. kafayı yicem.
    hayatı sorguluyorum her gün sizin yüzünüzden anasını satayım. fatih terim, sen, hakan ünsal, arif erdem sizler yediği kaba pisleyen nesnelersiniz. siz galatasaray'ı galatasaray yapmadınız. sizi galatasaray şimdiki olduğunuz kişi yaptı. sorun galatasaray nasıl bu hale geldi? nasıl bu yönetim takımın başında. ne hakkınız var bu yaptıklarınıza. bunların hesabını neden soran kimse yok? soracak insanlar bizleriz, taraftarlar. bizlerinde önünü tıkayan silahlı, paralı insanlar var gerçi. bilmiyorum nolcak. hayattan da, galatasaray'dan da, futboldan da soğuttunuz ya diyeceklerimi yazsam atılırım sözlükten ara sıra yazsam da içim rahatlıyor uzatmadan sonlandırayım.
    saçma sapan bi entry oldu. enrtynin de aq.
App Store'dan indirin Google Play'den alın