• 30
    benim tercihim şöyle bir ilk 11 olacak. http://galatasaray11.com/kadro/bursa-10634

    geçen yıl şampiyon olurken son haftalarda iç sahada aldığımız üç adet 1-0 skorları saymazsak (neden saymıyoruz bilmiyorum) son 37 maçın 27'sinde 2 veya daha fazla gol atmışız. ayrıca içeride oynadığımız son 40 lig maçında 83 gol atmışız. iç sahadaki gol ortalamamız 2,075. bu ortalama 2,40'larda olsaydı daha iyi olurdu ama yine de düşük bir ortalama değil. bu istatistiğe bakarak bizim takımın ve rakibin şu anki durumlarına göre bu akşam maçta 2 veya daha fazla gol atacağımızı düşünüyorum.

    bursaspor'a her türlü gol atabiliriz ancak bugün gol yememe konusunu üzerinde durmamız gerekli. bursa ve kasımpaşa'nın hücum oyuncuları birbirlerine çok benzer oyuncular. bir tek sağ açıkta dzsutzcak kasımpaşa'nın sağ açığı tunay'a göre daha iyi futbolcu. bu yüzden 5 gün önce kasımpaşa karşısında verdiğimiz pozisyonların benzerlerini yaşayabiliriz. ancak takım bu 5 günde bir şeyleri değiştirmişse ki bir değişim gözlemlemeliyiz bunu görmek isteriz. muhtemel ilk 11'lerde kadro kasımpaşa maçıyla aynı gözükse de ben bugün yasin'in yedek başlayacağını düşünüyorum. zaten birazdan ilk 11 açıklanır.

    bugün bursa, hafta içi astana, hafta sonu beşiktaş deplasmanı, sonra içeride aksihar ve 17. hafta da kayseri deplasmanıyla ilk yarıyı bitiriyoruz. astana'yı yeneceğimizi varsayıyorum. ligde de bu 4 maçtan mutlak 12 puan gelmeli. 12 gelmedi en kötü 10 gelmeli ki devreyi 30 puan ya da altında bitirmeyelim. galatasaray'ın devreyi 30 ya da altında bir puanla bitirme gibi bir lüksü yok.

    bu akşam kazanacağız. galatasaray maçlarına kupon maçı gözüyle bakmak belki şık durmuyor ama ben yine de söylemek isterim. gol var, üst ya da 4-6 gol olacaktır. skor tahminlerim 3-1, 3-2 ve 4-2.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın