resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4543
    benim için bitmiş futbolcudur. iki söylediği laf da tam dayaklık.

    "yabancı sınırı 1 olmalı"

    neden kardeşim? yabancı sınırsız olsun 100bin euro'ya afrika'dan gelen oyuncu senden iyi oynuyorsa bir zahmet o oynasın. futbol show business değil mi? kim daha iyiyse o oynamalı. sen 100bin euro'luk afrikalı kadar oynayamıyorsan ben neden seni izleyeyim? 10 metreden geri pas veremeyerek 2 milyon euro kazanmak güzel tabi di mi? o 2 milyon euro sana ödenebilsin diye kaç taraftar forma aldı, kaç maç tribüne geldi, kaç kişi digiturk'e domaldı biliyor musun? yok tabi afrikalı gelmesin. mazallah siker de aids bulaştırır.

    "28 yaşındaki adam nasıl ailesini özler"

    açık söylemek gerekirse kevin'in bahanesi bana da çok doğru gelmedi ama oluyor böyle şeyler. hakan şükür torino'dan geri gelmişti 5 maç sonunda. çok özledim istanbul'u ailemi diyerek. vardır böyle insanlar yapamaz işte başka yerde. bunun da muhtemelen en büyük sorumlusu sizlersinizdir. bu adam burada eğer güzel bir arkadaş ortamı bulsa bunun sıkıntısını yaşamazdı. en azından 4 ayda gitme kararı almazdı. ama sen nerden yabancı dil bileceksin de iletişime geçeceksin di mi? ya da bilsen de geçmezsin bu adam gelirse mazallah sol kanatta yasin abini ya da sağ bekte sabri abini falan keser. hem de senin yüzünden! hatırlar mısın semih galatasaray'da ilk 11 oynamaya başlamadan 1 sene önce antep'te kartal'da kadroya giremiyordun. neden sence hiç düşündün mü? o takımdakilerle uyum sağlayamamış ve huzursuz olmuş olduğun için olabilir mi?

    inşallah 2016-2017 sezonunda takımımızda olmazsın. bu seneyi kaybettik ama önümüzdeki seneleri umarım senin gibilerle kaybetmeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın