resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4516
    "bence 1 yabancı olmalı" dediği andan itibaren benim için tamamen bitmiştir. tamamen ama...

    bunun anlamının "ya zaten yerlilerde iş yok yabancılar yüzünden forma rekabetine giriyoruz daha çok çalışmak zorunda kalıyoruz. şu yabancılar gitse de babamızın çiftliğinde gezer gibi gezsek" olduğunu hepimiz biliyoruz.

    zaten tembel ve kendini geliştirip kendinden iyi oyuncuların seviyesine çıkmak yerine onları kovdurmaya çalışan futbolculara sahip bu ülke.

    hiiç "ya işte ülke futbolunu düşünüyor. yerliler gençler falan şans bulsun milli takıma oyuncu yetiştirelim amacıyla söylüyor"larla falan gelmeyin. sen milli takımını geliştirmek istiyorsan adam gibi çalışır ondan da formayı kaparsın. oynayacak adam zaten oynar. zaten 18 takımın 17'sinin başında yerli hoca var. sen rakiplerinle benzer seviyeye gel, hemen hepsi dünden razı seni oynatmaya.

    yabancı sınırı 3 falan olsunmuş. olsun tabii. iyice ipimle kuşağım modunda gezin florya'da. bir de hala korunuyor bunlar. hamza hamzaoğlu'nun arkasından konuşup eleştiriyorlar. belli yani el birliğiyle kovulmasında pay sahibi olmuşlar. hamzaoğlu da hala bunları koruyor.

    tekrar söylüyorum an itibariyle gözümde bitmiştir. kendisini farklı sanmıştım, değilmiş. hala ve hala, ama hala, bak hala milli takımın maçlarında gayet de milli takımı destekleyen biriyim. ama futbolcuların çoğundan tiksiniyorum... sen de onlardan birisin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın