resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4503
    evet belki 2 sene önceki futbolu iyiydi ancak ondan öteye geçmeyi bırak, çok çok altına düşürmüştür oyununu. ancak eğer kişilik eleştirisini futboluna göre yapacaksak işimiz var doğrusu.

    sen eğer şampiyonluğa oynayan takımsan dikkatinizi çekerim takım diyorum. çünkü takım olmak arkadaşlarını kollamak, arkasından konuşmamak, lobi yapmamaktır. nedense bu iş bizim takımda oldukça var. allah bilir "bizim"* bu çocuklar kimlerin arkasından ne lobiler çeviriyor. biz takım olamadık arkadaş belli bu. bugüne kadar insanlığıyla hiçbir problemimin olmadığı semih bu davranışıyla "benden futbolcu değil anne günlerinde yorumcu olur" demiştir. sanane arkadaş adamın ailesinden, davranışlarından, alışkanlıklarından. çıkmışsın galatasaray'ın en büyük düşmanlarından ntv spor'un adil oyun programında kendi takım arkadaşınla ilgili dalga geçercesine açıklama yapıyorsun. yakıştıramadım sana.

    grosskreutz'un davranışına hiç gelmeyeceğim çünkü yaptığı futbolculuğa, profesyonelliğe sığmayan başka bir hareket. bunu tartışmak için buyrun;

    (bkz: kevin grosskreutz)

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın