resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7204
    takımımız için hayati bir olayı atlattıgımızı bugün yine görmemizi saglamıs kişi.

    öfkeyle, hayretle nefretle izledim açıklamalarını.

    umut' un, her hocanın calısmak isteyecegi bir futbolcu oldugunu söyledikten sonra düşündüm; hangi karaktersiz, spor düşmanı, futbol katili kişi bu inanılmaz adamı futbolun içine soktu?

    bu adam neden ve nasıl asırlık galatasaray futbol kulübünün teknik direktörü oldu?

    bu sözlükte hala bu adını sol framede bile görmek istemedigim karaktersizi savunanlar da var. vicdanlarınıza sesleniyorum, daha ne kadar süre bu insanın bize, kulübümüze ne kadar zarar verdigini görmemekte ısrar edip, efendi adamdı, kötü futbolun sorumlusu hamza degildi diyeceksiniz?

    gözünü kulagını aç artık ve şunu anla. bu karakterine ölüp bittiginiz adam bugün çıkmıs ilerde kulübümün basına daha iyi sekilde geçmek istiyorum ' diyebiliyor '.

    neden mi? çünkü sen sunu inkar ediyorsun; bu adam ' umut'un sözlesmesi uzamasaydı ben zaten uzatacaktım' gibi ukalalıgı, galatasaray ahlakını yerin dibine sokan bir terbiyesizligi onlarca kameranın önünde kibir dolu mimikleriyle bizzat yapmıstır. oynattıgı futbolu konusmama zaten gerek yok, çünkü onun oynattıgı bir futbol hiç olmadı, olamazdı da zaten.

    bunu hep söyledik, daha uzun bir süre de söylememiz gerekiyor sanırım insanların at gözlüklerini çıkarabilmelerini saglayabilmek için; hamza kimdir la? hamza nedir ki futbolcunun sözleşmesini uzatırım, fesh ederim gibi arsız ithamlarla bu kulübü babasının malı gibi görüp milyonların önünde yerin dibine sokacak?

    kimsin sen hamza? benden neyin fazla?

    sen bu ülkede futbolun içinde olmaya devam ettigin sürece mutlu olamayacagımı biliyorum, cunku korkuyorum, herhangi bir şekilde adının takımımla anıldıgını görürsem, milli takımı izlemedigim gibi takımımı da izleyememekten korkuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın