resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 474
    adam ayrılmak istiyor. neden? çünkü böyle sorunlar profesyonel yönetilmeyen kulüplerde ortaya çıkar da ondan.

    futbolcu bu. kontrat imzalamış. almanya'da alacağı paranın epey üzerinde bir paraya, üstelik de ağır derecede sakatken. hem de böyle bizim türkler gibi değil, disiplinli falan bir adam.

    şimdi geldi gördü ki galatasaray büyük bir sirk. bir palyaço tarafından yönetiliyor. palyaçonun tüm yetkilerini kardeşi de kullanıyor. her gün skandal üzerine skandal... basit bir evrak işinin becerilememesi yüzünden lisansı da çıkmamış. kimbilir bize yansımayan gün içinde burak'ın, umut'un, sabri'nin akla hayale sığmayacak ne hareketlerini görüyor. henüz kariyer hedefi de bitmemiş.

    takım şampiyonlar liginden elenmiş ve önümüzdeki sene katılamayacağı da kuvvetle muhtemel. sneijder iyi çalışmıyoruz diyorsa takım iyi çalışmıyor, taktik yok. hani adamın son iki hocası klopp ve tuchel. nereden nereye yani.
    ailesini görememeyi bahane ediyor ve diyor ki ben ayrılmak istiyorum. aslında adamın derdi bu ortamdan siktirolup gitmek. çünkü işini yapmak istiyor. futbolcu açısından herşey normal. en azından bu ortamda.

    ancak kontrat şartlarını yerine getirmeyen takım nasıl ağır yaptırım görüyorsa aynı sorumluluklar futbolcu için de mevcut. yani verilen idman programına uyacak ve bonservisini getirene kadar aldığı paranın karşılığını verecek kevin efendi. işte bu disiplini sağlamak yönetimin sorunudur. neden teknik heyetin değil de yönetimin? çünkü mevcut zaafiyetlerin hepsi kulübü yönetim tarafından sirke çevrilmesinden kaynaklanıyor. skandal üzerine skandal. bir sezonda 2 tane lisans faciası. ada, aptal aptal kontratlar...

    amk şu sıralar türkiye'den bile kötü yönetiliyoruz.
    bu galatasaray'ın başına bir emekli general geçirmek tek çözüm gibi duruyor.
    herkesi hazırolda tutsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın