resim
Dirk Jan Klaas Huntelaar
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:ara verdi
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 662
    kendisinin bildiğim kadarıyla sakatlık sorunları var. müzmin sakat kategorisine girmese de, sakatlık sorunu vardı sanırım. ek olarak yaşı 30 falan. drogba, sneijder, hagi, taffarel, muslera, prekazi ayarında olmadığı sürece 30 ve üzeri yaş adamlar takımda direkt 11 oyuncusu olmamalı bence. hele de 1-2 den fazla, asla. çünkü bu adamlar bugün ne kadar katı verirse versin, yarın bir kabuk değiştirme operasyonu olunca takıma sıkıntı yaşatır.

    oysa ki 20-24 yaş arası adamları takıma kazandırmak daha faydalıdır. hem 1 senede tecrübe edinmeye başlarlar önemli ölçüde, hem de sonrasında tutmazsa elden çıkartması kolay olur. tutarsa zaten uzun süre katkı alırsınız, o uzun sürede de 15-20 yaş arası alternatiflerini takıma katarsınız.

    klaas kesinlikle iş yapardı bu takımda. hele de mevcut takıma göre. ama unutmayalım, drogba da iş yaptı. sırtında adam taşımalar, fenerbahçe'ye kupa maçında kafa ile ittirmeler, juventus maçında karlı zeminde sneijder'e güzel top indirmeler, real madrid'i topukla avlamalar... ama bakın şu an forvet rotasyonumuz ne alemde ? şu an drogba nerede ?

    klaas'a verilecek bonservis-maaş-imza parası üçlüsü hayli ağır olur. o para ile bonservisi elinde olacak, takip edilmiş bir forvet ve gelecek vaadeden genç bir forvet, altyapımızdaki en iyi forvet ile harmanlanabilir. güzel bir forvet üçlüsü oluşturulabilir. 3. forveti altyapıdan çıkartamıyorsak da orayı kapatalım zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın