resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4488
    ben kendisini çok sevdiğimden, mevcut haline çok üzülüyorum.

    hatırlayın, fenerbahçe maçında oynadığında nasıl mutlu olmuştuk. herkes nasıl heyecanlıydı, en ufak güzel hareketinde nasıl alkışlıyorduk. allahı var semih'te müthiş mücadele ediyordu. dal gibiydi, üflesen uçuyordu. ama uçtuktan sonra, o kadar çabuk kalkıp savaşmaya devam ediyordu ki, biz biliyorduk fiziğini geliştirecek bu sefer durdurulamaz olacak. ujfa ile de mükemmel bir uyumları vardı. ujfa o kötü sakatlığı yaşamasaydı bir sene daha güzel bir ikili izleyecektik diye düşünüyorum.

    şu kadar güzel bir başlangıç, bu kadar kötü devam edebilirdi. semih şu sıralar kötü top oynuyor. berbat değil, kötü. başlangıcına yakışmayacak kadar kötü. semih çıtayı çok yukarı çekmişti çünkü. belki oyun anlamında değil. ama mücadele olarak. oyun karakteri rahat değişmez. semihteki mücadele gücü bizi etkilemişti. biz sanıyorduk ki önce fiziğini geliştirecek, sonra tecrübeleriyle hatalarını azaltacak ve harika bir stoper olacak.

    beklediğimizin yarısından azı şu an semih. kendisini şu sene sonuna kadar oynatıp, şu senenin sonunda büyük bir kulübe 15-20 milyon euro'dan satmayı hayal ediyordu çoğumuz. hem semih parlayacaktı, hem biz onunla yükselecektik, hem para kazanacaktık, hem de arda ile birlikte altyapımızdan çıkarıp pazarladığımız ikinci bir oyuncu olacaktı. emre çolak'tan da aynısı bekledik bizler aslında.

    kaldı ki aydın da, emre de zamanında 1-2-3 artık ne ise satılmalıydı ilk olmayacak denilen anda. çünkü bizim altyapımızın adını duyurmamız lazım. arda muhteşem bir reklam aracı altyapımız için. devamını getirebilmek için semih, aydın, emre iyi birer şanstı. olmadı. bir şekilde olmadı.

    şu saatten sonra semih daha iyi olur mu, olsa da taraftarın gözüne yine girebilir mi bilemiyorum. grosskreutz olayındaki tavrı ise sakıncalı. bunun aynısını grosskreutz semih'e yapsaydı o da sakıncalı olurdu. siz takım arkadaşısınız öyle veya böyle. yarın gönderilmeyeceğini söyler kulüp, kalırsın öyle semih. bu adamla yan yana idman yapacaksın, yan yana mücadele edeceksin belki de.

    semih'e dair içimdeki umut, çoktan bitmiş gitmiş üzerine de toprak atılmış ilişkiye dair umut kadar.
    küçücük, ama hep orada.
    olmayacağını bile bile orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın