resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:36
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 439
    bukadar çıldıracak ne var anlamadım.

    öncelikle gitmesini istemem çünkü hayvan gibi ihtiyacımız var. sonrasında herhangi bir çalışan gitmek isteyebilir ve bunun bedeli vardır bunu ödeyen gider ve bu taşak malzemesi olmak değildir. yahu her olay evrilip çevrilip bizi rezil eden bir durum haline çevriliyor kendimizce aramızda hiç birimiz bir işe girip kısa süre sonra olmuyor arkadaş diyerek çıkmadı mı? veya diyelim ki biz cem karacan'ı beğenmedik ki beğenmiyoruz adamı sattık veya bedavaya yolladık adamı taşak oğlanı yapmış mı oluyoruz?

    diğer konu da lisans işi yarım sezon attığında dortmund'a dönebilirdi ozaman neden dönmedi denilmiş. şimdi adamın söylediği bahaneyi doğru olarak kabul ettiğimde, daha burada yaşamadan aile hasreti yaşayacağını bu sebeple psikolojik sıkıntılar yaşayacağını nereden bilebilir bir insan.

    bu adamdan zarar ederek elden çıkartırsak eğer o zaman geçekten sövmeye başlarım çünkü taşak oğlanı olmuş oluruz ama taraftarın bu aşırı agresif halleri kabak tadı verdi artık. bu arkadaşlar kendi hayatlarında yaşadıklarına da aynı gözle bakıyorlarsa baya hepsi rezil rüsva bitmiş adamlar, bu kadar kolay taşak oğlanı olunuyorsa demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın