resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 599
    şuanki halini gömün eyvallah da 1 maçını bile izlemediğiniz bir adamın geçmişi hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz aklım almıyor. bu adam o 2 sakatlığı yaşamasaydı şuan southamton, swansea falan ayarında bir takımda premier lig kariyerine devam ediyordu. peki biz kendisini niye aldık? sakatlanmadan önceki performansına geri dönerse çok iyi bir orta sahayı bedelsiz kadromuza katmış oluruz diye. kendisinin galatasaray'dan aldığı para senin benim için büyük paralar olabilir. ama galatasaray için ciklet parasıdır. senin takımında asgari ücret 1.2 milyon euro civarındayken bonservissiz gelen ve yıllık 600.000 euroya oynayan adama biz bu adama bu paraları nasıl veriyoruz diye ağlanmak garip.

    jem paul kumarı tutar mı tutmaz mı bilemeyiz. tutup tutmayacağı konusu için de şuan çok erken. gelecek sezon yaz kampından sonra belli olacak asıl çünkü tutup tutmayacağı. tutarsa bedavadan kaliteli bir oyuncu kazanmış olacağız. tutmazsa ne boş adamlara ne bonservis bedelleri ne maaşlar ödedik. onların yanında hiç birşey jem'e verilen para.

    şimdi jem'in premier ligde oynarken 1 maçını bile izlememiş olan arkadaşlara rica ediyorum şu videoları izlesinler. jem sakatlanmadan önce neydi bir görsünler. adamın hiç izlemedikleri geçmişi hakkında sırf hamza hamzaoğlu transfer etti diye abuk subuk yorumlar yapmasınlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=jeAOl3RmKSs
    https://www.youtube.com/watch?v=sYvXxO7-zYU

    biz zamanında kulübü reading bize belki jem'i ucuza verir diye readingle kardeş kulüp anlaşması falan yaptık abi. tamam şuanki vasat ama sakatlanmadan önce gerçekten çok iyiydi. adamı premier ligde 1 kere bile izlememiş adamlar geçmişi hakkında yorum yapıyor. tipik çok bilen türk insanı hastalığı. başka bişey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın