• 25
    sahip olduğumuz son santrafor 36'lık drogba'ydı. ki o bile kızgın kumlarsan serin sulara atlama etkisi yaratmıştı.

    burak istediği kadar gol atsın ki artık atamıyor, kesinlikle santrafor filan değil. bu yüzden de yarım bir takımız. niye? çünkü barcelona değilsen santrafor elzem bir mevkidir. santrafor atılan topu indirir, ayağında tutar, sonra oyunu açar. kısacası seni hücumda tutar.
    misal: http://s14.directupload.net/.../130420/x3z2knu5.swf

    burak bu hareketi geçtim, sağına soluna bile top indiremiyor. atılan her top duvardan döner gibi geri dönüyor. bu da kontra yememize sebebiyet veriyor. striker tanımına daha uygun ki dediğim gibi artık o tanımı da hak etmiyor.

    umut'a diyecek fazla bir şey yok. o adamın çok büyük fundamental eksikleri var. santraforu filan geçtim, adamın futbolcu olduğuna inanasım gelmiyor.

    yazın millet dalga geçerken -çünkü herkes ibrahimoviç hulyasına kapılmıştı- ben berbatov'un 1 seneliğine alınması taraftarıydım. (bkz: dimitar berbatov/@haginin topugu)
    adamın yaşlı olduğunu ben de biliyorum, taa leverkusen zamanlarında izlemiş biriyim. fakat bu adam daha geçen sezon sırf şampiyonlar liginde 9 maça çıktı. gelse bizde de bir sezon en azından ligde idare ederdi. taraftar sanki higuain'i alabilecekmişiz gibi karşı çıktı. şu beş parasız sezonda ilaç gibi gelirdi, sezon sonu teşekkür eder işimize bakardık.

    neyse, kısacası bize iyi bir tane santrafor şart.

    edit: ha bir de sneijder'ın ligin en çok şut çeken oyuncusu olmasıyla forvetlerimizin umut-burak olması arasında yüksek korelasyon var. adam atacağı pasın heba olacağını bildiğinden, bari şut çekeyim deyip abanıyor. bu yüzden de hücum varyasyonu denen nane bizde sıfır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın