resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 809
    pek oynamadigi icin kendisini pas hatasiyla ya da pozisyon hatasiyla elestirmeyi dogru bulmuyorum. daha cevresinde top oynayanlari yeterince tanimiyor, nasil kacacaklarini, nasil anlasacagini vs. potansiyel olarak elimizdeki tum merkez orta sahalarin uzerinde. oynadikca kendini su an top oynayan 3'lu arasina cok rahat sokar.

    daha once bir cok kez yazdigim gibi, benim takima yazacagim ilk isim her zaman kendisi olur. yaptigi pas hatalarinin iki sebebi var: 1) kolaya kacip geriye pas vermek yerine risk alip pozisyon yaratmaya calisiyor. ondeki oyuncularla uyusmazligi ve burak/umut basiretsizligi yuzunden cogu zaman basarisiz gorunuyor.
    2) kendisi takim arkadasinin ayagina degil bosluguna pas atan bir oyuncu. ispanyol adam cok normal, turkler gibi kendi adamin ayagina atmaz, onun yerine bosluguna atar ki takim arkadasi topu aldiginda rakibini kolay ekarte etsin veya rakip kaleye dogru yonunu donebilsin. bizimkiler ayagina beklediginden adamin pasini ya ters ayakla yakalanip alamiyorlar ya da geride kaliyorlar.

    sadece ikinci maddedeki aliskanligi icin bile bu cocugun her mac oynamasi lazim. belki takim arkadaslarindan bir kaci da kendine uyar da takim adam gibi paslasmaya baslar.

    bir soz de kendisine "paslasmaktan baska bir sey bilmiyor" diyenlere. futbolun temeli paslasmak, takim oyunu ya hani, kollektif olmak ya hani, bunu saglamak icin de pasasmak yapilir ya hani, bir kiz tavlamaya calistiginda bile muhabbette paslasirsin ekurin olur biri boylelikle takim oyunuyla kizin aklina girmeye calisirsin ya hani... siz neyden bahsediyorsunuz yahu? keske galatasaray takiminda paslasmayi bilen oyuncu sayisi daha fazla olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın