resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 805
    bizim taraftar fena halde kontrolünü kaybetmiş durumda. tamam takım kötü gidiyor, ilerisi aydınlık değil, sabri, umut falan çekmek zorundayız da bir yerde durmayı da bilmek lazım. 1995 doğumlu, profesyonel kariyerinde geçen yıl deportivo'da geçirdiği sezonun arından 2. sezonunu geçiren genç, henüz ham, ispanya u21 milli takımında düzenli forma giyen, real madrid altyapısından yetişmiş, 17 yaşında jose mourinho tarafından şampiyonlar ligi'nde süre verilmiş bir futbolcudan bahsediyoruz.

    "banane kardeşim ben bugün ne yaptığına bakarım" diyerek ilk fırsatta gencecik çocuklara vuran, yuhalayan adam kusura bakmasın ama karaktersizin önde gidenidir. o adamla ne ahbap olunur, ne de herhangi bir iş yapılır. neymiş avrupa'da genç yaşta oyuncular neler neler yapıyormuş da bu niye yapmıyormuş. ulan dallama o çocuklar hata yaptığında ağzından tükürükler saçarak söven, ıslıklayan hıyarlar yok çünkü tribünde. başlarında her haltlarıyla ilgilenen, gelişimlerini takip eden antrenörleri, hocaları var. yol yordam gösteren takım arkadaşları, büyükleri var. burada nerde gördün 19-20 yaşında çocuklara güvenildiğini, takıma monte edildiğini. 25 yaşındaki futbolculara genç yetenek denen bir ülkede yaşıyoruz.

    bir yenilgi, kötü performans ya da hata üzerinden genç oyuncusunu satanla benim taraftarlığım bir olamaz. isterse kendi kalesine 5 tane gol atsın 5 kere anca izlediği çocuğun tepesine ilk fırsatta akbaba gibi konan adamlardan bir farkımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın