resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7131
    çıkıp sneijder sırf antrenman metotlarını eleştirdiği için kendisine zayıf karakterli demiş eski teknik direktörümüz. bunun manası karaktersiz demektir de yine yumuşatmış lafını mazlum! hamza hoca. sen gidip premier league şampiyonu mancini, italya şampiyonu ( her ne kadar bir yerine teneke bağlayıp göndersekte ) prandelli, şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş mourinho ile çalışan ve real madrid, ajax ve intern gibi büyük kulüplerde antrenman yemiş bir futbolcu seni eleştirirse o futbolcuya karaktersiz damgası yapıştıramazsın, hele ki dediğin kadar iyi niyetli ve objektif bir insansan..

    kişiliğine bir şey dediği yok, ki o konuşmada özellikle tenzih etti seni, yapabileceğini yaptı dedi. adam sana kötü teknik direktörsün de demedi, benim çıkardığım manada "yetersiz bu seviyeler için" tarzında birşeyler söyledi. ama sen ne kin beslemişsin be arkadaş!!

    ancak sizin ekibin hepsinde olduğu gibi sen de orta çağ kafatasçı, eleştiriye zerre tahammülü olmayan ve kendisinden olana daha tevazulu yaklaşan birisisin, artık bunu çok daha net görmeye başladım..

    dediğin gibi galatasarayı sevsen ve kin tutmayacak kadar iyi bir insan olsan takım şu haldeyken gazete gazete, kanal kanal dolaşıp kendini serhat uluerene falan malzeme etmezdin.

    haa şimdi şöyle bir ihtimal daha var gerçekten de bu kadar naif ve içi kötülükten uzak bir insan da olabilirsin. ama ne yazık ki beni buna inandıramıyorsun sevgili hamza. şuan yaptığın her hareket güzel olan anılarımızdan bir parça daha koparıp atıyor, biraz daha nefret ettiriyorsun kendinden..

    senin futbolcun bile ona biz kazandırdık bu kupaları, takımda forvete ihtiyaç mı var hocam falan derken, yani sana zerre inanmazken biz nasıl inanalım sana.. kusura bakma ama burak yılmaz ilk defa bir konuda haklıymış galiba, gerçekten de o kupayı onlar kazandırmış, sen kazandırmamışsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın