• 2
    sorun hiç bir zaman hocada olmaz zaten böyle bir durumda. takıma çöpleri doldurup en önemli sayılcak adamları silip bir sike yaramayan adamlarla sözleşme uzatıp utanmadan gol dahi atmayı beceremeyen sadece koşan adamla zaten sözleşme imzalayacaktım diyen hocada neden sorun olsun. takımın kadrosu çok yeterli ne gerek var aslan gibiler hatalardan bakın ders çıkarıyorum diyen hocanın suçu olur mu. 50dakikada kondisyon biten kimsenin taktiği bilmediği bir takımın hocasında sorun olur mu. bencede olmaz dimi niye olsun ki.

    bu durumda suçlu taraftar önce. çünkü bu klübe parayı zaten teknik direktör veriyor arttırıp parasıyla forma alan maça gelen zar zor denk getirip takım için yol yapan taraftar galibiyet isteyince futboldan anlamıyor oluyor. ama oturduğu yerden 2m dolar alıp fakir edebiyatı yapanlar durumumuz yoktu sabri 1.8 aldı durum yoktu umut 2m den sözleşme uzadı 3 katına bilali aldık durum yoktu jpk'yı aldım diyen hiç sorumlu değil zaten. varsa yoksa tek isteği top oynasın takım diyen taraftar suçlu.

    kusura bakmayında bende böyle düşünenlerden tiksiniyorum. gerçekten çok cahilsin. milyonluk adamları korumak için görüşlerini satanlara yazıklar olsun. sadece hayatında 2 tane insana yaranmak için entry yazanlara 2 tane teknik direktör için benliğini yazdıklarını ve objektifliğini satanlara yazıklar olsun. hepinizden tiksiniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın