• 1
    galatasaray'a nasip olmuştur. 3 farklı hoca ile çıkılan 3 maçta 7 kez öne geçip sadece 2 puan alabilmek için çok özel yeteneklere sahip olmak lazım.

    nasıl, mutlu musunuz liseliciler? bencr sorun hocalarda değil. birinci sorumlu yönetim, ikinci sorumlu futboldan anlamayıp gereksiz baskı yaratan futbol cahili taraftar. hepsinden tiksiniyorum. yasin verimsizi, çolak çelimsizi yüzünden hamza hocaya kufur edenler bugun ikisine de sovuyor ya... neyse. chlsnz glb s.s.

    edit: kadro tartışması yapmıyorum. hamza hoca zamanında yasin çıktığında küfür edilen hoca iken, şimdi yasin çıkarken yasin'e küfür ediliyor. oysa yasin'in oyununda zerre kadar değişiklik yoktur. hamza hoca zamanında rodriguez dururken nasıl olur da anadolu topçusu bilal oynuyor diye küfür edenler, rodriguez'e küfürler ediyor. bakın bu tutarsızlıktır. hamza hoca bu kadro ile şampiyon oldu mu? oldu. kısıtlı bütçe ile bu sezon şampiyonluk yarışında mıydı? evet. şampiyonlar liginde başarısız mı? kısıtlı imkan ile bence başarısız değil. başarılı demeyebilirsiniz ama bunu avrupa liginde göstereceği performansa göre konuşabilirdik. şu an şampiyonluktan kopmamızın en önemli sebebi hamza hocayı kovan yönetimdir. hamza hocaya yeterince destek vermeyen taraftar da bu yönetimin yancılığını yapmıştır. ne verdin ki ne bekliyorsun takımdan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın