resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2222
    daha önce de yazdım. 2010 dünya kupası ön libero oynadı. fm, fifa, pes gibi bütün oyunlarda da mevkisi dmc mc gözüküyordu. lille'de orta sahada balmont, rio mavouba vardı. alt yapıdan da idrissa gueye gibi sağlam bir oyuncu geliyordu. hocası chedjou'ya ön liberoda yedek kalırsın ancak stoper oynamayı kabul edersen seni her maç ilk 11 oynatırım der. marko basa'nın şefliğinde kesici rolüne bürünen chedjou yılın stoperi seçilir ve galatasaray'a transferi gerçekleşir.

    yazın verdiği bir röpörtajda da yeniden orta sahada oynamayı çok isterim demişti kendisi. hamza hamzaoğlu da melo gittiğinde chedjou'yu ön liberoda kullanabileceğini söylemişti ama chedjou çok başarılı olursa sevgili evladı bilal kısa'yı yedek kulübesine hapsetmek zorunda kalacağından denemedi bile.

    umarım mustafa hoca dener. chedjou stoperde olmuyor çünkü(bunu en iyi oynadığı en çok övgü aldığı maçlardan sonra bile belirttim şuanki formuyla da çok alakası yok). en iyi oynadığı maçlarda bile pozisyon alma hataları yapıyor. konsantrasyonu düşükse pozisyon alma hatalarının artmasının yanına ayağındaki topu kaptırma kendi adamını bırakıp başka yerlere koşmaya kadar gidiyor bu hatalar. kendisini ön liberoda denemek hem orta sahamıza hem savunmamıza level atlatabilir ve arka arkaya 2 3 maç mutlaka denenmeli bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın