• 160
    yenilmez armada'nın gelişimine devam eden savunmacı 2 numarası.

    göksenin şut konusunda eksiklerini gördüğü için şut idmanlarını arttırdı ve bu sene belli bir şut ritmi yakaladı. sezona da önemli skor katkısı yaparak girdi. basketbolu çok fazla takip etmeyen yazarlarımız maalesef bu gelişimi göz ardı ediyor.

    takım içerisinde her oyuncunun skorer olması iyi bir takım olacağınızı göstermez. kadro kimyası dediğimiz önemli görev adamlarının bir araya gelmesinden oluşur. göksenin köksal bu açıdan çok önemli bir oyuncu. 28 kasım 2015 galatasaray torku konyaspor basketbol maçı'nda clay tucker'a karşı yaptığı savunma özellikle 3.periyotta çok önemliydi. bu maç genelinde skor üretmese de torku konyaspor'un en önemli skorerini düzen dışına çıkarması açısından çok kritikti.

    göksenin köksal için söylenmesi gereken önemli bir konu da hücum ribaundları... hırsı ve kararlılığıyla hücum ribaundlarında ortalığı karıştırarak takımın fast break yemesini önlüyor. bu sezon için 2 tane gelişim alanı var. dilerim play off'lara kadar bu gelişimini arttırarak sürdürür. özellikle sinan güler'in olmadığı maçlarda 2 numaradan katkı almamız çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın