• 2378
    hava yağmurlu, patron yok, şantiyede işler durmuş vaziyette. bizde ofiste bir paylaşım yapalım dedik.

    26 kasım 2015 avrupa şampiyonlar ligası maçlarını değerlendirecek olursam;

    din. minsk-plzen:

    iki takımda hemen hemen elenmiş durumda. plzen evinde olsa farklı düşünecede olurdum fakat burada zayıf ev sahibine de deplasmanda plzen'e de güvenemem.

    kazan-sion:

    sion lider, kazan sonuncu sırada. psikolojik açıdan düşünecek olursak, grupta 2. sırada yer alan liverpool rubin kazan için moral bozucu bir detay. adamlar muhtemelen liverpool'u geçemeyeceğim, ben sion'u yenemezsem direkt elenirim diye tüm gücüyle bu maçta saldıracaktır. rubin kazan son 2 maçını kazanırsa -ki son maçı bordeaux deplasmanı- gruptan çok çok yüksek ihtimalle liverpool ile çıkacaktır.

    krasnodar-dortmund:

    uzak durulması gereken maç. dortmund her ne kadar güçlü bir takım olsa da deplasman faktörü krasnodar için büyük avantaj. maçın berabere bitmesi iki takımıda gruptan çıkaracaktır. o yüzden sürpriz sevenler beraberlik banko olsun diyenler dortmund kaybetmez oynayabilirler. orana değmeyebilir ama.

    alkmaar-partizan:

    alkmaar kazanırsa grup karışır, son maçlar çok heyecanlı olur. ama bu maçı kazanmak yetmeyecek son maçta ath. bilbao'yu ispanya'da yenmesi gerekecek. ayrıca 3 gün sonra psv maçı olduğunuda düşünecek olursak kafalarının pek avrupa liginde olmadığını tahmin edebiliriz. bu ihtimale karşı ben alkmaar kazanır riskini alamayacağım.

    augsburg-ath.bilbao:

    almanya deplasman sayılmaz diye düşünüyorum. mis gibi stadlarda oynamaya alışkın bir kulüp ath.bilbao. iki takımada güvenemiyorum. bu maçıda pas geçelim.

    basel-fiorentina:

    zor maç. 3 ihtimalde gerçekleşebilir. buluşmayalım.

    belenenses-lech:

    grupta iki takımında iddiası bulunuyor. kim bu belenenses ? herifler 4 puan almasa tamam oynayalım ama gruptan çıkma şansı olan dandik takımlar evinde oynadığı bu tarz maçlarda hep sürprize imza atabilir. oynamayalım bunada bana kalırsa.

    beşiktaş-skenderbeu:

    arada büyük fark var. ben beşiktaş'ın kısa zamanda patlayacağını düşünüyorum fakat o maç bu maç değil. rakip oldukça güçsüz ve beşiktaş bu maçtan 3 puanı alır. kazansın zaten ülke puanı artsın biraz.

    lazio-dnipro:

    lazio mutlak favori fakat grupta rahat durumda. dnipro için çok daha önemli bir maç. ben bu maça oynamam.

    lok.moscow-sporting:

    bu maçta deplasmanda sporting'in kazanması gerekiyor. bu ihtimalin oranı yüksek olur. ben süpriz oynamayı sevmiyorum fakat değerlendirelebilir oranı var.

    monaco-anderlecht:

    normalde taraf bahsi oynarım ama bu namussuz tam bir üst maçı ya da kg gibi duruyor. taraf bahsi için sakıncalı.

    qarabag-tottenham:

    azeri takımına sempati besliyorum. stadı full doldururlar gene. ama tipik tottenham galibiyeti gibi duruyor ne yalan söyleyeyim. ama deplasmanda çok güvenmedikçe ben gene oynamam.

    schalke-apoel:

    schalke bu kupada iyi gidiyor. taraftarı önünde kazanıp son maçı formalite haline çevirmek isteyecektir. ayrıca 5 maçtır galip gelemiyor, 2 maçtır kaybediyor. kazanma zamanı geldi. günün bankosu.

    rosenborg-st etienne:

    ne olurdu bu maç fransa'da olsaydı. günün bankosu olurdu. rosenborg gruptan çıkamıyorken st etienne için oldukça önemli maç. ama gel gör ki deplasmanda. o yüzden ben uzak dururum.

    saat 10'daki maçlar için özet geçicem. uzadı baya. *

    marsilya akşam maçının en büyük favorisi.
    liverpool bu saatteki maçların ikinci favorisi.
    fenerbahçe 3. favorisi. çünkü rakibi garantiledi.
    oran bir şey yapmaz fakat çok banko görüyorsanız rapid vienna kazanamaz.

    kuponum ise;

    rubin kazan
    beşiktaş
    schalke
    marsilya

    hepimize bol şans.
App Store'dan indirin Google Play'den alın