resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1454
    ilk 11'de maalesef olmuyor. yedekten girince sağdan genişte oynayabiliyor, soldan da içeriye çok güzel giriyor. burada telles'in gidişinin yarattığı bir sıkıntı da olduğunu düşünüyorum. telles üçgenlere girdiğinde, yasin otomatik olarak bir eksik adamla karşı karşıya geliyordu. carole daha çok çizgiye inmeden orta yapmaya çalışan bir futbolcu gibi geldi gözüme. sağ bekte sağ bek olsaydı, ya da denayer sürekli oynasaydı bunun meyvesini de alırdık gerçi. konu dağılmasın, telles'in yarattığı alan sneijder'e pas imkanı da sağlıyordu orada. dolayısıyla yasin daha etkili oluyordu.

    yalnız yasin'in oyun zekası öyle çok yüksek değil. işte burada da kilit açma problemi ortaya çıkıyor. yasin bu sene kilidi pek açamıyor, son vuruşları da pek iyi değil. bir de geçen seneki basit oynama alışkanlığını bıraktı. bir süre emre-sneijder-sinan denenir, yasin yedekten oyuna sürülürse yasin'i tekrar kazanırken belki emre ve sinanı da kazanırız. önlerinde podolski varken emre-sneijder-sinan daha etkili olabilir. yasin basit oynarken, yeri geldiğinde doğru çalım ile adam eksiltebildiğinden bizim gönlümüzü çalmıştı. çünkü topu önce sağa, sonra sola doğru yerde çekiyordu geçen sene. bu sene önce çalım atıp, sonra pas atmaya çalışıyor. haliyle başarı oranı azalıyor.

    kendisi toparlanırsa iyi bir hamle oyuncusu, dönem dönem de iyi bir 11 oyuncusudur. ama kötü olduğu dönemde de kötü demek gerekir. şu an emre ve sinan'ın kanatlarda denenmesi takımımız için daha iyi olacaktır zannımca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın