resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7084
    wesley sneijder kendisini bitirmiştir. sneijder gibi bir futbolcu bu güne kadar kendisini yedek oturtan, hatta hakkında abuk subuk açıklamalar yapan teknik adamlar için bile ağzını açıp tek kelime etmedi. takımında en önemli futbolcu olduğu hamza hamzaoğlu hakkında çıkıp da 25.11.2015 atletico madrid maçından sonra "çalışmıyoruz, taktik olarak yetersiziz, böyle durumlarda ilk olarak teknik direktörün gitmesi normal." diyorsa artık benim için mevzu kapanmıştır. çünkü sneijder bu. hem takımın içinden, hem de ona güvenmeyip kime güveneceksin?

    burada sneijder'in açıklamaları altında bazı satır araları yattığını da düşünüyorum. bu adam türkiye'ye hala futbolda var olduğunu kanıtlamak için geldi. geldi ve bu takımı çok sevdi. belli ki bu kadar güçsüz düşürülmemize kızgın. para yok denildikten sonra bilal'in, jem karacan'ın transferini görüyor. kendisi ile yapılan pazarlığın sabri ile yapılmadığını görüyor. alınması veto edilen futbolcuları görüyor. birlikte oynamaya mecbur bırakıldığı umut bulut'u görüyor. kenarda duran emre çolak ve rodriguez'i görüyor. mevzunun sadece kötü teknik direktörlük olduğuna inanmıyorum. zira hamza hoca gitti ve bu iş bitti. belli ki hallolmayan başka bir mesele var. bir kızgınlık. ve ben sneijder'in kızgınlığının ne kadar haklı olduğunun farkındayım. aslında hepimiz farkındayız.

    hocam rüya gibi başladığın galatasaray kariyerini siktin attın. tebrikler. insanın kendisine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmazmış. hamza hamzaoğlu olmaktansa birilerinin adamı olmayı tercih ettin. sana fatih terim'in şemsiyesi altında az yağmurlu günler diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın