• 84
    şu ana kadar sürpriz yaşanmayan sezon.

    a grubunda real ve psg, c grubunda atletico ve benfica, d grubunda juventus ve city, e grubunda barcelona, f grubunda bayern, h grubunda zenith olmak üzere şimdilik sadece 1. veya 2. torbadan çıkan takımlar bir üst turu garantilemiştir.

    henüz kesinleşmeyen gruplarda ise b grubunda wolfsburg, united ve psv ikinci tur için yarışıyor. wolfsburg united'ı ağırlayacak. eğer united kazanır ve eindhoven cska'yı yenerse bu gruptan da ilk iki torba'nın takımı çıkmış olacak.

    e grubunda son maçta leverkusen barcelona'yla oynayacağı için büyük ihtimalle 3. torba takımı olan roma tur atlayacaktır.

    f grubunda arsenal olympiakos deplasmanında kazanırsa bu gruptan da ilk 2 torba'nın takımı çıkmış olacak.

    g grubunda dynamo kiev tel aviv'i yenerse 3. torba takımı olarak tur atlayacak. aksi takdirde bu gruptan da chelsea ve porto favori olarak ikinci tura geçecek.

    h grubunda gent zenit'i yenerse 4. torbadan gelip de tur atlayan tek takım olacak. aksi takdirde bu gruptan da ilk 2 torbanın takımı çıkacak.

    edit: batiya acilan pencere uyardı, wolfsburg da 4. torba takımı ve şansları yüksek. bu durumda gent tek 4. torba takımı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın