resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3592
    hakan balta yaklaşık bir yıl sonra ilk defa sol bek oynadı. bir yıl önce prandelli döneminde ersun yenal'ın trabzonspor'u ile tt. arena'da oynanan ve 0-3 biten maçta sol bek oynamıştı. bosingva o maçta hakan'ı rezil etmişti. açın o maçı bir daha izleyin arkadaşlar. o maçtan sonra hakan balta bir daha sol bek oynamadı, belki de oynatılmadı. peki dünkü maçta onu sol beke kim koydu? taffarel mi yoksa denizli mi?

    söylemekten dilimizde tüy bitti. arkadaşlar, kardeşler, canciğerler, hakan balta'dan sol bek ol-maaaaaz. günümüzde kanat oyuncuları çok hızlı, bu adamsa tank gibi ağır. bunu görün artık.

    dünkü a.madrid maçına dikkat edin, her iki gol de, yaratılan tehlikelerin %80'i de hakan'ın tarafından geldi. neden? çünkü a.madrid bizim antrenörlerin! göremediğini görüyor. istanbul'daki maçta da aynısı olmuştu. ilk gol tamamen h.balta'nın hatasından gelmişti.

    h.balta olsa olsa yedek sol stoper olur. bakın yazıyorum sol stoper ama yedek. çünkü o mevki akıllı yer tutma ile geçiştirilecek bir mevki. ağır olmak fazla göze batmaz.

    ne diyebilirim ki başka. sadece dünkü maçı tekrar izleyin ve simeone'nin neden hep o mevkiye yüklendiğini düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın