resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 392
    arif erdem, hakan ünsal, hasan şaş için şahsi kanaatimi söylemek istemiyorum. çünkü söylersem kendime olan saygımı kaybedeceğim. bu zavallıların ıq'ları gerçekten 90'ın altında. hiçbir bilgileri yok, dolayısıyla fikirleri yok. boş zamanlarında oturup yemek yerken ya da çay içerken birbirlerini gazlamaktan başka hiçbir şey bilmiyorlar. bunlar birbirleri aleyhine konuşamazlar, konuşma ihtimalleri yok.

    bunların sadece bir amacı vardır. aceba bir yol bulup kapağı yeniden galatasaray'a atabilir miyiz? bütün planları, konuşmaları bu amaca yöneliktir. tabi türkiye'nin en iyi futbolcularının ve taze antrenörlerinin durumu bu ise varın gerisini siz hesap edin.

    yine ve tekrar söylüyorum; şu anda türkiye'de 1.75 türk antrenör var. 1'i şenol güneş, 0.75'i ersun yenal. abdullah avcı ile okan buruk'da yukarıları zorluyor ama henüz çıraklar. gerisinin kendilerini güncelleyerek, çok çalışarak, araştırarak gelişmesi lazım. bunu da tek başlarına yapamazlar, federasyonun bunu organize etmesi ve türk antrenörlerinin kendilerini geliştirmesinin yolunu bulmaları lazım. (yabancı bir veya birkaç antrenör getirerek sürekli eğitim kursları açılabilir)

    not: fatih terim hakkındaki fikrim bende saklı olup açıklamanın bugün için faydası olmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın