resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7068
    şampiyonlar liginde muhtemelen 7 puan alıp 3. olacağımız için kötü hocadır. hocalığı neyse de şerefini konuşacak adam varsa buyursun. kendi şerefinden eminse ama. ulan yazıklar olsun size! vallahi yazıklar olsun! eğer bugün şampiyonlar liginde oynuyorsak hamza hoca sayesindedir. başarı sadece ona ait değil elbet ama birinci sırada hamza hocadır. rakiplerin uefa'da gruptan çıkıp son 32'ye kalma hesabı yaparken sen şampiyonlar liginde son 16 hesabı yapıyorsun. utanın biraz. ne oldu hamzaoğlu gidince? takım vites mi arttırdı? geçen sezon bu takım 1 puan alabildi. gelen geçen 4 attı. sadece şampiyonlar liginde değil ligde de ibb, trabzon 3-4 attı bize. gelen geçen eziyordu. 1 senedir ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum hamza hoca yönetiminde. mesela 25 kasım 2015 atletico madrid galatasaray maçındaki kadar rezil bir oyun oynatmamıştı.

    o kadar çok şey yazmak istiyorum ama yazasım da gelmiyor. hamza fanboyu oluyoruz. nankörsünüz. hergün burada içinizdeki pisliği kusmanız midemi bulandırıyor. herhangi bir eleştiri de okuyamıyorum, tamamıyla hakaret ve bilinçsizce yazılan entry'ler yazılı. hamza hocaya laf edenlerin tamamına yakınının fatih terim düşmanı olmaları da, hamza hocaya olan nefretlerinin temelinin ne olduğunu açıkça gösteriyor. sorsan ünal aysal büyük başkandır. kulübün anasını avradını seven adamlar haketmediği saygıyı görürken, adeta tarihini yazan fatih terim, parator ve gazcı hoca oluyor. top oynamayan, toptan korkan ve sahada amaçsızca dolaşan futbolcularla kasım'da gelip şampiyon olan hamza hoca vizyonsuz ve çapsız oluyor.

    size aykut gibi ismail kartal gibi sinsi adamlar lazım. ancak onlarla tatmin olursunuz.

    hamza hocamın çıktığı ilk maç türkiye kupası maçıydı eskişehirspor'a karşı. 4-2 kazanmıştık. ve o maçtaydım. henüz üzerinden 50 hafta geçmiş. o gün bizi mahcup etmeyeceğini biliyordum. etmedi de. yapabileceğinin en iyisini yaptı. ancak bilirsiniz, galatasaray'da başarılılar daima cezalandırılır, başarısızlar ise ekmek yer. ekmeğiniz boğazınızda kalsın!

    benim hakkım varsa helal olsun hocam. sana yeterince sahip çıkamadığımız için hakkını helal et. seni buraya holiganlar getirmedi ama korkarım onlar yüzünden gideceksin yazmıştım buraya birkaç ay evvel. maalesef öyle oldu. holiganları futboldan temizleyene kadar bize huzur yok. federasyondan yönetime, futbolculardan taraftara... hepsinin içinden holiganları temizlediğimiz gün hamza hoca gibilerinin kıymeti daha iyi anlaşılacaktır.
    https://www.instagram.com/p/wKXuSJFayC/
App Store'dan indirin Google Play'den alın