• 9481
    sozluk merkez kafasina gore herkes.

    bu takimdan, melo, bruma, amrabat, telles gonderildi. yerlerine oynayan adamlar ortada. ancak tek dertleri kafatasci eski hoca borazanligi yapmak olan adamlarin agizlarindan cikan tek laf taraftar asagilamak. klavye delikanliligi kolay is. gidin tribunde savunun coplerinizi ve onlari bize layik goren hocanizi. lakin hayat size kolay yokus asagi tak vitesi bosa ultraslanla beraber yonetim istifa diye bagir oh mis. eeee? senin payin ne oldu bu iste haci emmi? senin bes para etmez desteginin hesabi ne olacak? senin bes para etmez kafatasci hoca propagadan neden sorgulanmayacak? sonra da sozluge cemkir, taraftara boyundan buyuk laflar et falan.

    bunlarin kanaat onderleri de var. kelli felli adamlar. podolski ve sneijder disinda adam elestiremezler cunku gobek baglarina zarar gelir. cunku bu takima zarar veren her unsurla baglari var. olay bu kadar aci iste.

    bunlarin savunduklari adamin ortasahasi bu iste. bilal jem sabri balta vs. ulan bi bruma amrabat tamam hicbiri messi degil. degil de kardesim oyle bir essege bindirdiniz ki bu adamlar messi kaldilar hatiralarda.

    kose bucak aglayacaginiza sorumluluk alin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın