• 9479
    konoplyanka'nın adını ilk defa duyduğum yer. sene başında evlatlar primlerini belirlerken, zamlı sözleşmelere imza atarken buradaki adamlar takımın durumunu kendine dert ediniyordu. takımın hocası "burak'la umut bize yeter." derken buradaki adamlar niye yetmeyeceğinin analizlerini yapıyorlardı. takımın hocası jem paul transferi yapmaya çalışırken buradaki adamlar mbia'yı istiyordu.

    şimdi iş işten geçti. taraftar da kendince suçlu gördüklerini eleştiriyor. şimdi de taraftardan yaratıcı olması bekleniyormuş. hoca bizzat çıkıp durduk yere umut'un yürüyene kadar bu takımda oynayacağını söylüyordu. umut bu takımın muhtaç olduğu forvet konumundaysa taraftar tepkisini kime gösterecek? yapılan hatalar açık seçik ortada. ırkçılık derecesinde yerli aşığı hoca'nın taraftar baskısıyla alınmasına onay verdiği ve ilk fırsatta basın toplantısına meze ettiği adam takımın en golcüsü durumunda. taraftardan ne çeşit bir yaratıcılık bekliyorsunuz acaba?

    takımın sorunları rize maçı sonrası da antalya sonrası da şimdi de aynıydı, aynı. yarın bu takım astana'ya yenilirse tahmin edin kimlerin başlığı dolacak. evet; hamza hamzaoğlu, cüneyt tanman, dursun özbek. çünkü bu sezon gelen tüm felaketleri taraftar gördü, onlar ise göremedi ya da görmek istemedi.

    laf olsun diye taraftar eleştirip durmayın. gidip benitez başlığına mı yazalım konoplyanka'yı almamamızın hata olduğunu, maxi pereira'nın sabri'den iyi olduğunu ya da alenen gözlediğimiz evlat sevicilik kaynaklı başarısızlıkları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın