resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1455
    kendisi aslında denizli öncesi kafamda oluşturduğum yabancı hoca senaryosunda takımın ihtiyaç duyacağı "arıza yardımcı" olarak görev almalıydı.

    futbolda teknik faul kavramı olmadığından, maç içi veya belirli bir periyotta takımı ateşleyebilecek adamlara ihtiyaç vardır, ama bu adam teknik direktör olmamalıdır. nitekim basketbolda bu ateşleme eylemi, abartmadıktan sonra sadece 1-2 veya dönende üçlük soksalar 5 sayı negatif etki yaratabilir iken futbolda benzer eylemler neticesinde takımı bir sonraki maçta yalnız bırakır teknik adam. yardımcı öyle değildir, atılsa ateşleme işini yapar ama 90 dakika saha kenarında durmaması takımı çok etkilemez.

    hasan şaş arıza adamdır, ümit davala hem almancı hem de daha ağırbaşlı bir adamdır. ha fatih terim etkisi ile yardımcı hocayken tüm teknik kadro olarak sahadan atılarak ve takımı malzemeciye (ya da doktora) emanet ederek tekrarlanması zor bir başarıya imza atan teknik kadro içerisindedir ama dediğim gibi beni de fatih terim'in yanına koy ben de atılırım.

    bence mustafa denizli altında ümit davala ile birlikte çalışması bence son derece efektif bir çözüm olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın