resim
İbrahim Coşkun
Takım:USM Montargis
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 97
    anlam veremediğim bir olayın kahramanıdır ibrahim.
    şimdi bu çocuğun adını bazılarımız duyuyordu ama kendisi tamamen bir kapalı kutuydu ajax maçına kadar. ajax maçında onu görmek hepimizi heyecanlandırdı. taraftar hazırlık maçlarında, kupa maçlarında bu gençler ve rotasyondakiler için heyecanlanır. o maçta mesela ibrahim sneijder'den bile ön plandadır benim için. çünkü sneijder 1 sene yatsa, sonra kalkıp rize maçında oyuna girse alakasız bir yerden gol atabilir. ama bu gençler, kapalı kutu.

    bu oğlan bir ajax maçıyla başladı a takım kariyerine, evveliyatı varsa ben hatırlamıyorum. o maçta çok güzel bir gol atmasının yanı sıra ofansı da defansı da dengeli şekilde yapmıştı. yani iki yönünden biri sivrilmiyordu bence, iki yönü de sivrilmeye açıktı gelecekte. mancini de kendisi hakkında güzel şeyler söylüyordu. hatta o dönem apar topar fransa'daki kulübüne yetiştirme bedeli de ödendi resmi maçlarda oynatılabilmesi için. işte burada bence ilk sorun başlıyor. bu oğlanın resmi maçlarda oynayabilecek seviyede olduğuna inanılmıyor muydu ? ama mancini hakkında çok güzel şeyler demişti ? iki taraftan biri yanılmış, hangi taraf yanıldıysa yanıldı, kaybeden galatasaray oldu. ödenen yetiştirme bedeli de çöpe gitti, gencecik bir çocuğun bizde parlama ve yükselme şansı da.

    hakikaten ibrahim o maçta iyi oynamıştı. pat diye 11 oynar demiyordu kimse ama önce kupada 11 başlar, sonra ligde 18'e girer, sonra da rotasyona dahil olur 1 sene içinde diyorduk. ertesi sene de oynayacağı bir kulübe kiralanıp sonrasında 11'e monte edilir ya da performansına göre 11'e girer diyorduk. kulüpte herhalde öyle diyordu, yetiştirme bedelini apar topar ödedik çünkü.

    sonrası, sözleşmesi feshedildi işte. bu çocuk sözleşmesi feshedilecek kadar yetersiz değildi. hepimiz oradaydık, gördük. izledik. bu çocuk şu an 11 de çıkıyor olabilirdi. en kötü satıp para kazanırdık bence. yahu, dany gibi iyi kötü şampiyonlar ligi görmüş bir adamı bile para ile satamadık biz, neyi konuşuyorsam ben de. üzücü, gerçekten üzücü. ibrahim'in kayıp gitmesi, üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın