resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 776
    islıklandığı pozisyonda hatanın %60'ı olcan'a ait olmasına rağmen, genç ve yabancı olması nedeniyle günahın tamamı sırtına yüklenmiştir.

    pozisyonda pası atacağını olcan'a gösteriyor, olcan ileri doğru hamle yapıyor ama pası alamayacağını düşünerek çalım yeme korkusuyla geri çekiliyor. halbuki olcan o pozisyonda topa gitse en azından rakip futbolcunun hızını kesecek ve rodriguez topu yeniden kazanacaktı. ama olcan panikleyip geri çekilince rakipte kolayca geçip ortayı yapıyor.

    orta yapıldıktan sonra, semih'in topu kafayla havalandırması sonucu hakan balta'nın pozisyonuna dikkat edin. hakan golü atan rakip futbolcuya top havadayken yaklaşması ve topa müdahale etmesi gerekirken olduğu yerde çakılı kalıyor. hakan bu hataları, portekiz'de benfica'dan yediğimiz her iki golde de yaptı. top yere düşerken hakan ağır kaldığından müdahalede çok geç kalıyor ve golleri yiyoruz.

    neyse golleri yemişiz ve iş işten geçmiş. konumuza dönecek olursak rodriguez'in hatasının yanında olcan ve hakan'ın hatalarını da görelim. rodriguez yetenekli ve genç bir oyuncu. onu harcamayalım ve de harcatmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın